Bejelentkezés | Regisztráció
Hírek . K2 FREESTYLE LÉCEK ÉS SNOWBOARDOK
 

K2 FREESTYLE LÉCEK ÉS SNOWBOARDOK

11.09.

Ahol a sport iránti szenvedély vezérli az innovációt.

 

A K2 napjaink egyik legmeghatározóbb sí-, és snowboard gyártó és fejlesztő cége. 45 éve indultak Amerikából, de mára már a világ számos országban vannak viszonteladó partnereik. A K2 Sports azokat a sí-, és snowboard szerelmeseket keresi szerte a világban, akiknek fontos a kiemelkedő minőség, a megbízhatóság és a folyamatos technikai megújulás.

 

Hosszú évekkel ezelőtt a Skateworld sikeresen meghonosított itthon jó néhány akkoriban nem ismert márkát, és feltett szándékunk, hogy ezen az úton haladjunk tovább, egyre több megbízható terméket kínálva vásárlóinknak. Célunk, hogy a K2 síléceket és snowboardokat is megismerjék itthon, éppen ezért ezeknek a rendkívül magas minőségű termékeknek az értékesítését jelentős (10, 20 vagy akár 30%-os) kedvezménnyel tudjuk biztosítani a nemzetközi árakhoz képest.

 

Kölcsönzőinkben máris rendelkezésre állnak a különböző típusú lécek és boardok, ezzel is megadva a lehetőséget, hogy a vevő kipróbálás útján győződhessen meg arról, hogy egy pár léc vagy egy deszka megvásárlásával jó döntést hozott. A honlapon szereplő árak tájékoztató jellegűek, és nem tartalmazzák a Skateworld által egyedi elbírálás alapján adható kedvezményeket.

 Telefonszám: +36 20 572-37-49

E-mail: info@skateworld.hu

 

A K2 legfrissebb termékeiről pedig (sílécek esetében) a http://k2skis.com/skis (snowboardok esetében) a http://k2snowboarding.com/snowboards  oldalon tájékozódhatnak. Rendelési információért, további kedvezményekért kérem keresse fel üzleteinket.