Bejelentkezés | Regisztráció
Hírek
 

07.07.

Kérjük válasszon a bal oldali menüből !
Más kategóriák megjelenítéséhez pedig kattintson a fejlécen a Skatewolrd logóra !
                            

Kedves Vásárlóink !

Felhívjuk figyelmüket, hogy honlapunk jelenleg korlátozottan mutatja az általunk forgalmazott termékeket. Hamarosan új, részletesebb és áttekinthetőbb weboldallal állunk majd rendelkezésükre.
Addig is az általunk forgalmazott termékekre való igényt teljes körűen ki tudjuk szolgálni. (K2, Powersilde, Razors, USD, Choke, Jucy Susi,  Volten, Chaya, Playlife, Rookie, Roces stb. )
Ha esetleg a jelenlegi honlapunkon nem találja a megvásárolni kívánt terméket, kérjük e-mailben, vagy telefonon érdeklődjön annak beszerzési lehetőségeiről.
Átmeneti türelmüket előre is köszönjük. Hamarosan új webfelületünkkel jelentkezünk !

SKATEWORLD

 
 

GÖRKORCSOLYA KÖLCSÖNZÉS

07.06.

Új szolgáltatásunk : Görkorcsolya kölcsönző

Sokan vannak úgy hogy különböző okokból még nem vásárolnak saját görkorcsolyát. Ez lehet azért mert még csak ismerkednek a sporttal és nem biztosak benne hogy ennél a sportnál maradnak. Van aki csak alkalomszerűen görkorcsolyázik vagy épp csak nincs saját görkorcsolyája. De vannak azok is akik először nem mernek drágább görkorcsolya típust vásárolni. Azok számára most itt a lehetőség hogy első körben csak kikölcsönözzenek egy görkorcsolyát és a döntést csak később kelljen meghozni.

Kölcsönzési feltételek:

-személyi igazolvány vagy magyar útlevél

-lakcímkártya

-kaució: 10000 forint / görkorcsolya

-árak: 300 forint / óra , 1500 forint / nap

-egész hétvége (péntek délutántól-hétfő délelőttig) 2500 forint

 

Kizárólag csak karbantartott, felső kategóriás minőségi soros görkorcsolyákat adunk bérbe (K2, Powerslide).

 

Elérhető méretek:

Budapesti üzlet: 36.7, 38, 39.5, 40, 41.5, 42, 43.5, 44, 44.5, 45, 46, 47

Szegedi üzlet: kérem telefonon érdeklődjön

 

 

FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÜKET, HOGY A BP-I GÖRKORCSOLYA KÖLCSÖNZÉS ŐSZTŐL TAVASZ ELEJÉIG SZÜNETEL.
TELEFONOS ELŐRE EGYEZTETÉSSEL BIZONYOS ESETEKBEN MEGOLDHATÓ, DE HOSSZABB VÁRAKOZÁSI IDŐVEL. EZ ÜGYBEN KÉREM TELEFONON ÉRDEKLŐDJÖN A BUDAPESTI BOLTBAN.

 
 

KÖZÖNSÉG KORCSOLYÁZÁS A CAMPONÁBAN

05.05.

Közönség korcsolyázás minden vasárnap 17:00-tól a Camponában.

Szeretettel várnak minden görkorcsolyást kezdőktől a haladókig.

Cím: 1223 Bp. Nagytétényi út 37-48 Campona bevesárlóközpont parkolóház, középső szint.

 

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 06 20 266 50 74

 

 

 
 

ENNUI BOKAVÉDŐ

07.23.

Mint tudjuk, mindenki kicsit más-más lábformával rendelkezik. Ez egy teljesen természetes dolog. Viszont ebből adódóan elég sokan nehezen, vagy alig találják meg a számukra megfelelő görkorcsolyát jégkorcsolyát sí vagy snowboard bakancsot. Elég sokan szenvednek attól, hogy "ki áll itt egy csont", vagy "bokasüllyedésem van", vagy akár kettős boka csont, bütyök stb. stb. így tovább.
Nekik lehet jó ez az új fajta boka szorító boka védő. A boka csontnál külön kiszivacsozott réteg veszi körbe a bokát, így azt elemeli a cipő belső részétől kiküszöbölve a boka nyomását, és így azt hogy a cipő folyamatosan nyomja, feltörje a lábat.

 

A bokavédő itt tekinthető meg: <<klikk ide>>

 
 

ENNUI PROFESSZIONÁLIS VÉDŐFELSZERELÉSEK MAGYAROSZÁGON KIZÁRÓLAG NÁLUNK

07.17.

Ennui cég kifejezetten az urbánus sportokra specializálta magát,ezen belül is inkább az extrém vonalas, kerekeken gurulós eszközök hódolóit célozza meg védő felszereléseivel. (kori,deszka,bmx,longboard vagy akár legyen az robogó :D)
Céljuk egy olyan termékskála létre hozása volt mely megfelelő biztonságot nyújt a sérülések ellen. Ugyan akkor kényelmes, egyszerű és külső dizájnjában is mutatós.
Korszerű és természetesen minőségi erős (neopreme, kevlár, erős kopásálló műanyag felületek stb.) anyagokból tevődik össze.

Mottójuk: A városi sportok mindig nagy élményt nyújtanak, ne tedd tönkre ezt egy rosszul megválasztott felszereléssel,válaszd az Ennui-t.

Az Ennui termékei már nálunk is elérhetőek, melyek nagyszerű alternatívát nyújtanak épséged megóvásához .


 
 

ACTION GYEREK ÁLLÍTHATÓ GÖRKORCSOLYÁK ÉRKEZTEK

11.19.

Az Action márka Magyarországon még kevésbé ismert, de világszerte már sok országban bizonyított Német jég és görkorcsolya gyártó. Kifejezetten az erős középkategóriás korcsolyák gyártására szakosodott cég. Ők töltik ki azt az űrt a jég és görkorcsolya gyártás világában ahol a minőség már egy megbízható szintet képvisel, de ezzel ellentétben az árak még egy magyar vásárló számára is megfizethető összeghatáron belül mozog. Ezt a márkát mint kizárólagos magyar disztribútor idén ötödik éve forgalmazzuk. Ezen idő alatt nagyon sok esetben jobban bizonyított mind konstrukció, mind anyagfelhasználás illetve elenyésző számban előforduló garanciális esetek tekintetében, mint sok "nagy" és drága márka a piacon (pl FILA, ROCES) A korcsolya gyártásban évek óta összeszedett tapasztalatokat és újításokat ötvözik az elérhető, megfizethető árral.Action felnőtt jégkorcsolya oldal: <<klikk ide>>

Action gyerek állítható jégkorcsolya oldal: <<klikk ide>>

 

Action felnőtt görkorcsolya oldal: <<klikk ide>>

Action gyerek állítható görkorcsolya oldal: <<klikk ide>>